Apartmani Sutomore, Apartmani Bar, Apartmani Crna Gora, Privatni smestaj, Apartmani Pekic, Sutomore, Privatni Smjestaj

 

 
 

Apartmani

 

Trokrevetni

Apartman

 

Cetvorokrevetni

Apartman

Galerija

slika

Mapa

Kako do nas

Sutomore

Kontakt

 
 

Montenegro

 
 

Apartmani Pekić Sutomore

 

 

Sutomore

 

View RollMaps Sutomore! (pogledajte plazu sutomore)

 

Sutomore

Sutomore se nalazi u opštini Bar na Jadranskom moru u Crnoj Gori. Ovaj turistički centar na mediteranu je drumskim i železničkim saobraćajem odlično povezan sa svim gradovima u Crnoj Gori i zbog toga je u letnjoj turističkoj sezoni najposećenije mjesto za letovanje i odmor. Plaže u Sutomoru su prelepo uredjene i prostiru se u dužini od 2km. Smeštaj u Sutomoru se deli na privatni smeštaj gde spadaju: apartmani, sobe, privatne vile, kuće za izdavanje i hotelski smeštaj.

Noćni život je predivan i organizovan je tako da može zadovoljiti sve populacije počev od najmladjih (dnevne predstave za decu), večernji porodični izlasci u restoranima sa živom muzikom i na kraju za tinejdžere postoje dobre diskoteke i folkoteke koje počinju sa radom u kasnim večernjima satima. Na šetalištu je veliki broj kafića sa živom svirkom. Kafići su smešteni na terasama koje se nalaze pored same plaže. Terase od morskih talasa štiti kameni zid i tu se može sa posebnim zadovoljstvom pratiti zalak sunca i uživati uz romantičnu večeru u nekom od mnogobrojnih kvalitetnih restorana.
U Sutomore se direktno bez presedanja može vozom stići iz svih pravaca kako Srbije tako cele Evrope i zato Vam baš zbog toga preporučujemo ovu destinaciju za letovanje.


Kratka istorija Sutomora
U Spič, region u kojem se danas nalaze Sutomore i Čanj, prvi doseljenici su stigli u XVI vijeku. Od XVIII vijeka u Spiču se nalaze dva velika vinograda: na Spičanskom Polju i u Brcama. Ovo su bili najveći vinogradi na primorju. Grad Sutomore je nastao 1882 godine kada su izgrađene prve kuće na samoj obali.

Dobrodošli u SUTOMORE!!!!!

 

 

Vremenska Prognoza za Sutomore

 

http://www.sutomore.org/

http://www.sutomore-info.com/

 

 

 
 

webmaster kalamperovicm   Site Meter